Koninklijke Staalfederatie viert dit jaar het 100-jarig bestaan. Een terugblik op de voorbije eeuw en kijk in de toekomst van de branchevereniging voor Nederlandse staalhandelsbedrijven, is vervat in een uitgebreid artikel.

De vereniging heeft het jubileum in mei van dit jaar al luister bijgezet met een groot feest voor leden en naaste relaties in het chique Huis ter Duin in Noordwijk. Speciale gast was Hans Oosters, de Commissaris van de Koning van de provincie Utrecht. Hij bracht de vorstelijke boodschap dat de Staalfederatie het predicaat ‘Koninklijk’ mag dragen en overhandigde de bijbehorende oorkonde aan voorzitter Hans Hilbrands.

Een 100-jarig bestaan biedt natuurlijk het momentum voor een ‘story so far’ én een vooruitblik op plannen en activiteiten van de kersverse eeuweling. Dat is gebeurd via een uitvoerig artikel in Vraag & Aanbod van donderdag 5 september. U kunt het artikel hier teruglezen.

 

  • Foto: Hans Oosters, de Commissaris van de Koning van de provincie Utrecht, overhandigt de oorkonde bij het predicaat ‘Koninklijk’ aan Hans Hilbrands, voorzitter Koninklijke Staalfederatie.