‘In the picture’ bij échte beslissers in de staalbouw

De enige mediapartner van de Staalbouwdag is het vakblad Bouwen met Staal. Er zijn 2 bijzondere uitgaven:

Staalbouwdag SPECIAL (aug)

In de augustus editie van het vakblad Bouwen met Staal wordt de Staalbouwdag Special meegenomen, waarmee iedereen voorafgaand aan het event op de hoogte wordt gebracht.

Staalbouwdag BEURSEDITIE (okt)

De oktober editie van het vakblad Bouwen met Staal verschijnt op de Staalbouwdag, in een verhoogde oplage. Het nummer gaat sowieso naar de ruim 5.300 vaste abonnees, werkzaam in beslisfuncties bij onder meer ingenieursbureaus, staalconstructiebedrijven, bouwondernemingen en architectenbureaus. Maar daarnaast ontvangen ook circa 1.600 verwachte bezoekers van de Staalbouwdag een vers gedrukt exemplaar.

Uw advertentie in het zowel het augustusnummer als ook in het oktobernummer komt zo nog meer onder de aandacht van de (staal)bouw.

Online banner advertenties

Uw banner op deze website? Dat kan op alle pagina’s. Elke bannerpositie biedt plaats aan maximaal 3 banneradvertenties, in een maximaal formaat van 300 x 150 pixels. Roulerend, zodat uw banner steeds opnieuw in beeld verschijnt.

De plaatsingskosten per banner bedragen € 500 (ex btw). Uw banner blijft online staan vanaf het moment van aanlevering tot ver ná de Staalbouwdag (tot begin 2022). Hoe eerder u boekt, des te langer bent u in beeld!

Meer informatie en reserveren

Download de Mediagegevens of neem direct contact op met Erik de Jong via email of bel hem op +31 (0)23 73 70 763