In the picture bij beslissers in de staalbouw

Vakblad Bouwen met Staal

De oktober-editie van het vakblad Bouwen met Staal verschijnt op de Staalbouwdag, in een verhoogde oplage. Het nummer gaat sowieso naar de ruim 5.300 vaste abonnees, werkzaam in beslisfuncties bij onder meer ingenieursbureaus, staalconstructiebedrijven, bouwondernemingen en architectenbureaus. Maar daarnaast ontvangen ook alle bezoekers van de Staalbouwdag – naar verwachting minstens 400 m/v – een vers gedrukt exemplaar.

Uw advertentie in het oktobernummer komt zo nog meer onder de aandacht van de (staal)bouw. Interesse? Klik op de Mediagegevens hieronder of neem direct contact op met Erik de Jong van Advercom.

Online banner advertenties

Uw banner op deze website? Dat kan op alle pagina’s. Elke bannerpositie biedt plaats aan maximaal 3 banneradvertenties, in een maximaal formaat van 300 x 150 pixels. Roulerend, zodat uw banner steeds opnieuw in beeld verschijnt.

De plaatsingskosten per banner bedragen € 850 (ex btw). Uw banner blijft online staan vanaf het moment van aanlevering tot ver ná de Staalbouwdag (tot begin 2022). Hoe eerder u boekt, des te langer bent u in beeld!

meer informatie en reserveren

Advercom bv | Dijkzichtlaan 2 | 2071 EZ Santpoort-Noord
Erik de Jong | edejong@advercom.nl | T: +31 (0)23 73 70 763 | M: +31 (0)624 68 52 25