Gratis WIFI

850 parkeerplaatsen

100 laadpalen

Gratis lockers met QR code

Programma

9.00 uur: Start Hackathon (voor deelnemende teams)
11.00 uur: Standinrichting exposanten
11:30 uur: Werklunch exposanten/sponsors op beursvloer
12.00 uur: Ontvangst bezoekers met quick lunch op beursvloer
v.a. 13.00 uur: Expo, congres, breakoutsessies, Hackathon (op expo) en studentenprogramma
17.00 uur: Borrel met drankjes en hapjes op de expo
18.30 uur: Einde Staalbouwdag

Adres

Afas Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Gratis entree

Gratis entree geldt voor directeuren, staffunctionarissen, afdelingshoofden, inkopers, adviseurs en projectleiders bij architectenbureaus, adviesbureaus, ingenieursbureaus, bouwondernemingen, staalconstructiebedrijven en professionele opdrachtgevers.

Kennis(sen) maken op de Staalbouwdag kost niets. Toegang tot de Staalbouwdag is gratis ná aanmelden op de website van Bouwen met Staal. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Na uw aanmelding ontvangt u enkele dagen voor de eventdatum een bevestiging met QR-code op uw e-mailadres. Met deze code heeft u toegang tot de AFAS-parkeergarage en de locker voor het opbergen van uw jas, tas en andere persoonlijke bezittingen.

Bij uw gratis bezoek zijn inbegrepen: lunch, koffie/thee en borrel (v.a. 17:00 uur) en een exemplaar van de oktober-editie van het vakblad Bouwen met Staal.

Betaalde entree voor toeleveranciers

Voor medewerkers van toeleverende bedrijven die geen standhouder of sponsor van de Staalbouwdag zijn, geldt een entreetarief van € 200 per persoon (incl. btw). Ze worden verzocht bij hun inschrijving, in het aanmeldingsformulier op te geven: contactpersoon/afdeling voor facturatie, e-mailadres facturatie en eventueel een eigen order- of inkoopnummer. Na aanmelding stuurt Bouwen met Staal, naast de registratiebevestiging, een deelnamefactuur.

Architecten en WAT educatie

Architecten kunnen de tijd, besteed aan de Staalbouwdag, opvoeren als permanente educatie volgens de Wet op de Architectentitel (WAT).

Constructeurs KE-punten

Architecten kunnen de tijd, besteed aan de Staalbouwdag, opvoeren als permanente educatie volgens de Wet op de Architectentitel (WAT).

Deelnemende registerconstructeurs, -ontwerpers en -toetsers ontvangen 1 KE-punt voor het Constructeursregister.

Bereikbaarheid auto

Het AFAS Theater is vlot bereikbaar vanaf de A28. Klik hier voor parkeerinformatie.

Openbaar vervoer

In de spits

Pak lijn 217 om snel vanaf Amersfoort CS naar bedrijventerrein Leusden te komen. Je stapt dan tegenover het AFAS Theater uit. Je dient alleen een stukje om te lopen om de ingang van het theater te bereiken.

Buiten de spits

Buiten de spits brengt Stadsbus 17 je naar bedrijventerrein De Horst.

> Plan je route via 9292.nl