CORONA

Organisator Bouwen met Staal heeft de veiligheid en gezondheid van de bezoekers, exposanten en medewerkers van de Staalbouwdag 2021 hoog in het vaandel staan.

Op grond van dit verantwoordelijkheidsbesef en in navolging van de coronarichtlijnen (per 25 september 2021) van overheid en RIVM voor (indoor)evenementen dient u bij aankomst op de Staalbouwdag aan een van de baliemedewerksters te tonen:

  • een bewijs van volledige coronavaccinatie óf
  • een bewijs van herstel van corona
  • een bewijs van negatieve uitslag coronatest.

Deze bewijzen kunt u, na inloggen met uw DigiD, uploaden in de CoronaCheck-app. De app genereert een QR-code die door de baliemedewerkster wordt gescand m.b.v. de CoronaCheck Scanner-app.

Eventueel kunt u (bijvoorbeeld als u geen smartphone heeft) een geprinte versie van het bewijs meenemen of uw ‘gele boekje’ als vaccinatiebewijs.

Neem tevens u ID-bewijs (bijvoorbeeld paspoort of rijbewijs) mee.

In samenspraak met Theater Amsterdam heeft Bouwen met Staal besloten het aantal bezoekers aan de Staalbouwdag te beperken tot maximaal 750 (exclusief standhouders, sprekers en organisatie-medewerkers). Dat is in overeenstemming met de overheids-coronarichtlijn tot het benutten van maximaal 75% van de reguliere locatiecapaciteit bij indoor-evenementen indien de bezoekers tijdens het event niet voortdurend een vaste zitplaats innemen.

Door het aantal aanwezigen in Theater Amsterdam – theaterzaal, foyers, trappen, voorzieningen – beperkt te houden, is ’t voor de bezoeker bovendien gemakkelijker om de geldende coronabasisregels na te leven en werken de veiligheidsmaatregelen die Theater Amsterdam in en om het gebouw heeft getroffen het meest effectief.

Heeft u corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en laat u direct testen.

Alleen samen krijgen we een coronavrije Staalbouwdag.

Laatst bijgewerkt: 14-09-2021.