Wie dit jaar (tussen 31 juli 2017 en 1 augustus 2018) zijn/haar TU- of HBO-studie Bouwkunde of Civiele Techniek succesvol afrondt met een afstudeerwerk waarin staal de show steelt, kan meedoen aan de StudentenSTAALprijs 2018. Het afstudeerwerk zou dan wel deze week bij Bouwen met Staal binnen moeten zijn.

 

 

 

 

 

Voor de winnaars liggen waardevolle cheques in het verschiet én een plaats op het congrespodium tijdens de prijsuitreiking op de Nationale Staalbouwdag 2018, op woensdag 3 oktober a.s. bij Tata Steel in IJmuiden. Als deelnemer aan de prijs kún je eigenlijk niet verliezen: elke inzending komt aan bod in de StudentenSTAALprijs-tentoonstelling op de vakbeurs Nationale Staalbouwdag en in een komende editie van het vakblad Bouwen met Staal.

 

  • Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier naar: https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/studentenstaalprijs/
  • Foto’s: In 2017 ging de StudentenSTAALprijs in de categorie Master Architectuur naar Fréderique Sanders. Met ‘SunMotion Roofsystem’ studeerde ze af aan de TU Delft. Bovendien won ze met het project de speciale ECCA-award voor voorbeeldige toepassingen van voorgelakt metaal. © Pieter Kers.