Race-event

De Nationale Staalbouwdag is in beweging. Naast een kwalitatief hoogstaand congresprogramma en de plenaire sessies voor opdrachtgevers, architecten en constructeurs, speelt het event in op beleving. Eén van de belevenissen op de Nationale Staalbouwdag zijn de autoraces op het TopRace circuit in samenwerking met de Hoofdsponsor Andus Group.

Op de landings- en taxibanen van het voormalig vliegveld Valkenburg zullen circa 50 hotshots op uitnodiging tegen elkaar racen. Dit zijn heren/dames uit de (staal)bouw, utiliteitsbouw, industrie, woningbouw, infrastructuur, overheid, onroerend goed, bankwezen, etc. Zij zullen het in snelle circuit race auto’s tegen elkaar opnemen; de snelste rondetijden worden op een bord bijgehouden in de stand van de Andus Group.

Naast onboard camera’s worden de kunst- en vliegpraktijken op de landingsbanen tevens door diverse camera’s naast het circuit opgenomen. De live beelden worden via een groot scherm op het Bouwen met Staal plein én 6 TV schermen op de beursvloer gebroadcast.

Wilt u dit sponsoren? Klik hier voor de sponsorpakketten.