Expo informatie

meet

Elk jaar heeft u maar één kans om met uw bedrijf een onuitwisbare indruk achter te laten op álle relevante beslissers in de Nederlandse (staal)bouw. Dit jaar valt die kans op dinsdag 10 oktober: de Nationale Staalbouwdag 2017 in Amsterdam.

De Nationale Staalbouwdag is hét jaarlijkse info-event voor bouwprofessionals die het voor het zeggen hebben bij: vastgoed- en projectontwikkelingsmaatschappijen, architectenbureaus, ingenieursbureaus, bouwondernemingen, staalconstructiebedrijven, maar ook bij overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Ze komen naar de Nationale Staalbouwdag om kennis te vergaren over de laatste trends en ontwikkelingen in het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal. Hiertoe biedt organisator Bouwen met Staal een veelzijdig programma met een dagvullend plenair congres en praktijkseminars voor specifieke doelgroepen.

En ze komen daar voor u, als exposant op de Nationale Staalbouwdag. Om persoonlijk kennis te maken met uw bedrijf en uw diensten en producten voor het ontwerpen en bouwen met staal. Soms ter verblijvende oriëntatie of aankoop-overweging, maar vaker nog om de aanschaf niet langer uit te stellen. Want misschien is juist uw product of dienst wel hét antwoord op hun vraagstuk bij ontwerp of concept, detaillering, uitvoering, beheer en onderhoud of projectmanagement, bedrijfsvoering of kwaliteitsborging.

Bezoekersprofiel
De Nationale Staalbouwdag trekt jaarlijks ruim 1.600 bezoekers en dat zijn de échte beslissers binnen de nationale bouw. Denk aan directie, staf, afdelingshoofden en projectleiders bij professionele opdrachtgevers, architectenbureaus, advies- en ingenieursbureaus, bouwondernemingen en staalconstructiebedrijven. Daarnaast worden, als voorgaande jaren, zo’n 400 studenten civiele techniek en bouwkunde (TU, HBO, MBO) verwacht.

Exposantenprofiel
Dienstverleners, producenten en toeleveranciers van onder meer stalen halffabrikaten (w.o. profielen, buis, plaat), verbindingsmiddelen (verankeringssystemen, bouten, moeren, lasproducten), staalbewerking (buigen, snijden, ponsen), oppervlaktebehandeling (coaten, verzinken, verven), vloeren, gevels en wanden, brandwerende producten (brandwerende plaat, mortels, coatings), machines, gereedschappen, reken- en tekensoftware, managementsystemen, ingenieursdiensten, uitzenden- en detacheren.

Download de brochure