Sponsormogelijkheden algemeen

Sponsormogelijkheden algemeen

Lanyards/keycords € 4.000
Alle bezoekers krijgen dit lintje bij de inschrijfbalie. En als zij allemaal met een lenyard/keycord van uw bedrijf rondlopen…

Buitenexpo € 500 (standhouder) en € 2.000 (niet standhouder)
Heeft u iets groots om ten toon te stellen? Uw vrachtwagen met reclame, uw hijskraan met logo, uw staalconstructie of andere grootse zaken worden buiten bij de ingang geëxposeerd. Bij het reserveren van een stand investeert u slechts € 500.

Sponsoring lunch € 7.000
Uiteraard mag de lunch op iedere beurs niet ontbreken. Naast het omroepen ‘aangeboden door’ wordt uw logo groot bij de catering op het Bouwen met Staal plein getoond. Uw naam wordt dus meerdere malen gezien, afhankelijk van hoe vaak een bezoeker eten en drinken haalt. U kunt hierbij bijvoorbeeld eigen gesponsorde servetjes inbrengen.

Sponsoring borrel € 5.000
Dit is het moment waarbij alle beslissers in de Staalbouwbranche en uw mogelijke opdrachtgevers proosten en stil staan bij de economische ontwikkelingen en bij uw bedrijf. Naast het omroepen ‘aangeboden door’ wordt uw logo groot bij de catering op het Bouwen met Staal plein getoond. Een enorme exposure waarbij alle bezoekers op u proosten!

Sponsoring Special Guest
Uw logo op het witte doek achter de keynote spreker én de Special Guest daarna ontvangen op uw stand alwaar hij uw gasten te woord staat en de handen schudt? Vraag naar de mogelijkheden. Een vorige editie was dit René van der Gijp.

VIP Lounge Deck € 10.000
Nodig uw klanten uit in uw eigen persoonlijke VIP ruimte: discreet en in een ongedwongen setting. Met een glas champagne in de hand en uitzicht over de beursvloer zult u een hoogwaardige indruk achterlaten op uw klanten en toekomstige relaties.

Meer informatie: download hier de brochure