Expo voordelen

Nationale Staalbouwdag - drukte op de beursvloer

Tijdens de Nationale Staalbouwdag komen ijzersterke filosofieën, concepten, producten en projecten op het gebied van staal over het voetlicht. Tijdens het congres, op de beursvloer en natuurlijk bij de presentatie van uw bedrijf of organisatie op de jaarlijkse dag voor staalminnend Nederland. Bereik uw doelgroep op de grootste staalbeurs in de Benelux. Uw voordelen:

Unieke beurs 65% is echte beslisser
Als exposant op de Nationale Staalbouwdag heeft u een uitgelezen kans om uw onderneming, uw product of innovatie te presenteren aan uw doelgroep. Dit is namelijk de enige beurs op het gebied van staalbouw met een ijzersterk en een kwalitatief hoogstaand bezoekersniveau. De Nationale Staalbouwdag 2012 werd bezocht door ruim 1.400 professionals, waaronder ruim 920 beslissers zoals directeuren (ruim 360), afdelingshoofden, projectleiders, projectontwikkelaars, technisch adviseurs, constructeurs, opdrachtgevers en architecten/bouwkundigen.
voorsdfsdfdelen voofr  
Ontmoetingsplek voor bestaande en nieuwe relaties Kwalitatief hoogstaand event
In 2013 heeft de standhouder gemiddeld 42 bezoekers mogen ontvangen in hun stand, waarvan 66% bestaande en 23% nieuwe klanten & relaties. De kwaliteit staat hoog in het vaandel: 95% van de bezoekers waardeerden de Nationale Staalbouwdag met het cijfer 8 en hebben aangegeven de beurs volgend jaar weer te bezoeken.

 

Meer informatie: download hier de brochure