Meubilair en Vloerbedekking

Adexpo_logo

Ook dit jaar verzorgt Adexpo voor de expo van de Nationale Staalbouwdag de levering van standmeubilair, opbergrekken, koelkastjes en andere standinrichtingselementen. Voor uw stand kunt u de gewenste artikelen rechtstreeks bij Adexpo huren.

Alle stands worden direct gebouwd op de betonnen vloer van de Kromhouthal. Wilt u uw stand voorzien van vloerbedekking, dan kunt u dit bestellen bij Adexpo.

U kunt uw standmeubilair direct bestellen op de staalbouwdag-bestelpagina van de Adexpo-website. Op uw bestelling standmeubilair bij Adexpo ontvangt u als exposant Nationale Staalbouwdag 2017 een korting van 25% op de normale verkoopprijs. Op de Adexpo-website dient u daartoe in te loggen als exposant Nationale Staalbouwdag 2017. Doe dit als volgt:

Klik hier voor directe toegang tot de staalbouwdag-bestelpagina Adexpo

óf

ga naar www.adexpo.nl en

log in, rechtsboven op de pagina.

Login-gegevens:

gebruiker: staalbouwdag;

wachtwoord: 2017.

Op de staalbouwdagbestelpagina van Adexpo kunt u zoeken in het gehele assortiment. Ook vindt u er een voorstel voor vier standaard meubelsetjes. Voor zoeken en bestellen van artikelen, volg de instructies op de bestelpagina.

Voor tijdige levering van het bestelde meubilair dient het bestelformulier uiterlijk donderdag 28 september 2017 bij Adexpo binnen te zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Adexpo, via tel. +31 (0)165 57 39 39 of e-mail Vermeld in uw correspondentie altijd ‘Nationale Staalbouwdag 2017’.