In de schijnwerpers bij 1.600 bouwprofessionals

De Nationale Staalbouwdag trekt jaarlijks zo’n 1.600 professionals in de Nederlandse (staal)bouw.

Ze komen naar de Nationale Staalbouwdag om nieuwe kennis en inzichten op te doen  over de actuele en toekomstige thema’s en trends in het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal.

Hiertoe biedt organisator Bouwen met Staal een gevarieerd kennisprogramma met een dagvullend plenair congres, praktijkgerichte seminars én de vakbeurs met de presentaties van activiteiten, producten en diensten van zo’n 65 bedrijven en instellingen.

Op de vakbeurs willen ze u, als exposant, graag ontmoeten. Om persoonlijk kennis te maken met uw bedrijf, diensten, producten en mensen. Voor een verblijvende oriëntatie, een aankoop-overweging, maar vaker nog om de aanschaf niet langer uit te stellen.

Want juist úw product of dienst kan hét antwoord zijn op de vraagstukken, uitdagingen en behoeften in hun beroepspraktijk.

Beslissende bezoekers
Van het totaal van zo’n 1.600 bezoekers is maar liefst 66% beslisser binnen de Nederlandse bouw. Ze zijn directeur, partner, staffunctionarissen dan wel afdelingshoofd, senior advisor of projectleider bij onder meer projectontwikkelings-maatschappijen, architectenbureaus, ingenieursbureaus, bouwondernemingen, staalconstructiebedrijven óf overheids- en onderzoeksinstellingen.

Ook het onderwijs is ruim vertegenwoordigd: zo’n 400 studenten civiele techniek en bouwkunde van TU’s en HBO- en MBO-opleidingen komen naar de Nationale Staalbouwdag voor een bezoek aan de expo en een speciaal studentenprogramma van Bouwen met Staal.

Uw mede-exposanten
Als exposant bent u in goed gezelschap van zo’n 65 andere bedrijven, actief in bijvoorbeeld oppervlaktebehandeling, lassen, bevestigingsmiddelen, vloeren, dak- en gevelssystemen, brandwerende materialen, bouwmaterieel, software, ingenieursdiensten, onderzoek en opleidingen, en personeelswerving en -selectie.

Uw bedrijf op de expo. Dit is waarom:

s

Uniek

De Nationale Staalbouwdag is het grootste vakevent voor het ontwerpen en bouwen met staal in de Benelux

Doelgroepgericht

De Nationale Staalbouwdag trekt geïnteresseerde, direct betrokken doelgroepen in de bouw

Beslissend

Ruim 66% van de bezoekers Nationale Staalbouwdag is beslisser bij aankoop van staalbouwproducten en diensten 

f

Relatieversterkend

Op de Nationale Staalbouwdag ontmoet u gemiddeld 22 klanten

Leads genererend

Op de Nationale Staalbouwdag treft u
 gemiddeld 7 nieuwe klanten

w

Face to face

Op de Nationale Staalbouwdag leert u uw (nieuwe) klanten persoonlijk kennen

Bezoekers

Gemiddeld 1.578 bezoekers tijdens de laatste drie edities Nationale Staalbouwdag.

discipline

architect 191
bouwkundige 46
docent/hoogleraar 18
constructeur 158
projectleider 105
raadgevend ingenieur 41
student mbo/hbo/tu 404
technisch adviseur 76
tekenaar 13

functie

directeur 342
afdelingshoofd 76
manager / staffunctionaris 92
anders 13

branche

aannemer 132
adviesbureau 98
architectenbureau 189
ingenieursbureau 171
staalbouwer 213
staalhandelaar 36
onderwijs 422
overheid 58
producent 32
leverancier 105
projectontwikkelaar 51
opdrachtgever (overig) 52
anders 19

Communicatie

Organisator Bouwen met Staal nodigt zo’n 12.000 functionarissen bij bedrijven en organisaties in de Nederlandse bouw en verwante sectoren rechtstreeks (en meerdere malen) uit voor bezoek aan de Nationale Staalbouwdag. Daarnaast brengt Bouwen met Staal het event onder de aandacht via de eigen nieuwsbrieven, websites, social media, seminars en studiedagen én het vakblad Bouwen met Staal met onder meer een uitgebreide Nationale Staalbouwdag-special in de augustuseditie.

Dankzij intensieve persvoorlichting wordt de Nationale Staalbouwdag eveneens bekend gemaakt en nader belicht in de vakmedia, landelijke en regionale publieksmedia én websites en nieuwsbrieven van branche- en beroepsorganisaties in de Nederlandse bouw. Ruim 300 verschillende media, die het bereik met nog eens 100.000 bedrijven en organisaties verhogen.

Tot de doelgroepen van de promotie en persvoorlichting behoren: aannemers (w.o. leden Bouwend Nederland), architecten (BNA), constructeurs (KIVI/NIRIA, VN Constructeurs, Constructeursregister, vereniging Bouwen met Staal), staalbouwers (SNS), staalhandelaren (SFN), projectontwikkelaars (NEPROM), ontwikkelende aannemers (NVB), vastgoedbeleggers (IVBN) en opdrachtgevers bij gemeenten, provincies, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat.

Door al deze communicatieactiviteiten staat u, als exposant, voortdurend in de picture: vóór, tijdens en na de Nationale Staalbouwdag.

Tata Steel is Platinum Sponsor 2018

Deelname-opties met stand

Sponsor-opties zónder stand

“100 jaar Tata Steel”
€ 1.850

  • Uw logo op twee grote LED schermen (3×2 m.) boven de beursvloer, in het zicht van alle bezoekers; o.v.v. felicitaties aan Tata Steel. Uw logo wordt in de volle breedte en in roulatie de hele dag getoond, minstens zo’n 150x
  • Uw logo op de speciale Tata Steel felicitatiepagina in de oktober 2018-editie van het vakblad Bouwen met Staal
  • Uw logo bij de entertainmentact op de Nationale Staalbouwdag
  • Uw logo op alle borden van de Nationale Staalbouwdag o.v.v. felicitaties aan Tata Steel

Billboards Expo
€ 5.000

Uw logo of slogan op twee grote, aangelichte billboards op de beursvloer. ‘Daar kunnen de bezoekers niet omheen’.

TV reclame
€ 4.000

Uw logo of reclameboodschap op 7 TV-schermen, verspreid over de beursvloer. Uw uiting rouleert tussen de programma-overzichten van de Nationale Staalbouwdag. Over embedded exposure gesproken!

Mede Sponsoring lunch
€ 3.000

Geen evenement zonder lunch. Uw logo verschijnt op groot formaat boven het centrale cateringplein én uw bedrijfsnaam wordt luid en duidelijk omgeroepen bij de aftrap van de lunch, ‘U aangeboden door – uw bedrijfsnaam –‘ . Ook kunt u bijvoorbeeld opteren voor servetjes met eigen logo. Als lunchsponsor valt u in de smaak.

Borrel
€ 3.000

De borrel, één van de hoogtepunten van een geslaagd event. Tijdens dit drukbezocht samenzijn brengen bezoekers, exposanten en sponsors collectief een toast uit op een zonnige toekomst voor het bouwen met staal. En op uw bedrijf, als sponsor van de borrel. Bij de start van de borrel wordt u bedrijfsnaam omgeroepen – ‘U aangeboden door – uw bedrijfsnaam –. Aansluitend is uw bedrijfslogo voortdurend groot in beeld boven het centrale cateringplein. Proost!

Food & Beverage Special
€ 2.000

Een eigen F&B product/special uitreiken aan alle bezoekers? Zie ’t maar u voor: alle bezoekers gaan naar huis met (bijvoorbeeld) uw flesje water of andere gezonde giveaway met daarop uw logo. Een verfrissend aandenken.

Sponsoring Special Guest
n.o.t.k.

Uw logo op het witte doek van de congreszaal, achter de keynote spreker van de Nationale Staalbouwdag. Heeft u ook een stand? Dan komt deze speciale gast natuurlijk graag even langs om (nader) kennis te maken met uw bedrijf en uw klanten.

Sponsoring a la carte
n.o.t.k

Heeft u zelf heel eigen ideeën om uw bedrijf op de Nationale Staalbouwdag eens goed over het voetlicht te brengen? Uw idee is bij Erik de Jong van harte welkom!