+

De twee organisaties voor staal in de bouw in België en Nederland – Infosteel resp. Bouwen met Staal – trekken dit jaar samen op om van de Staalbouwdag een memorabel kennis-en netwerkevent te maken.

De beide organisaties willen hun bestaande band en samenwerking verstevigen en doen dat (onder meer) door de Staalbouwdag 2020 een ‘grensoverschrijdend’ karakter mee te geven. Bij een gezamenlijke organisatie past uiteraard een wijziging van tenaamstelling van het event. Het bijvoeglijk naamwoord ‘Nationale’ heeft het veld geruimd om te onderstrepen dat zowel Belgen als Nederlanders op hun informatieve wenken worden bediend.

Dat Infosteel optreedt als medeorganisator, gaat u merken aan het informatieaanbod van de Staalbouwdag. Als vanzelfsprekend heet Infosteel u samen met Bouwen met Staal welkom bij de Mainstage, het online congres van de dag. Daar verzorgt Infosteel later op de dag ook een lezing over circulariteit in de (Belgische) bouw, is vertegenwoordigd in de aansluitende paneldiscussie en doet mee aan de openingsdiscussie over de consequenties en perspectieven van de (staal)bouw in én na de coronacrisis.

 

 

 

 

 

Om (nog meer) Belgische opdrachtgevers, ontwerpers en (staal)bouwers naar de Staalbouwdag Digitaal te lokken, houdt Infosteel in het vroege middaguur van 13 oktober een eigen online Breakoutsessie rond nieuwe ontwikkelingen en trends in de infrastructuur. Bij die gelegenheid worden ook de winnaars gepresenteerd van de Belgische Staalbouwwedstrijd Bruggen 2020.