Al jaren een vertrouwde verschijning op de vakbeurs, maar dit jaar doet softwarespecialist Liemar er een schepje bovenop en presenteert zich als partner Staalbouwdag Digitaal 2020.

De onderneming in het Noord-Brabantse Son heeft dan ook wat te vieren. Dit jaar is het bedrijf op de kop af 35 jaar actief in het ontwikkelen van software(oplossingen) voor staalconstructiebedrijven en producenten van gevels, ramen en deuren.

In die 35 jaar heeft Liemar inmiddels wijd en zijd naam gemaakt met haar ERP-software. Maar ‘blijven verbeteren en innoveren zodat onze klanten keer op keer meer rendement en marge maken’ is en blijft de corporate drijfveer. Daarom werd onlangs nog een nieuwe versie van de ERP-software gelanceerd: LiemarX.

 

 

 

 

 

LiemarX is specifiek voor staalbouwbedrijven die meer grip willen op hun bouwprojecten. Gedurende het gehele bedrijfsproces – van offerte tot en met rapportage – ondersteunt het systeem alle denkbare werkzaamheden: van planning en budgettering tot inkoop, verkoop en productie. Interesse? Bezoek de virtuele Liemar-stand op de Staalbouwdag Digitaal op 13 oktober en neem alvast een kijkje op www.liemar.nl/erp-software.