LOCATIE

Datum

Dinsdag 13 oktober 2020

Open voor bezoekers

9.30 uur t/m 18.30 uur

Gratis entree

Een bezoek aan de Nationale Staalbouwdag is gratis ná registratie op deze website. De inschrijfformulieren vindt u via de homepage van deze website.

Locatie

De Nationale Staalbouwdag vindt dit jaar plaats in de ‘Tabaksfabriek’ van de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam.

Parkeren

Volg de P-borden en de aanwijzingen van de parkeerbegeleiding bij de Van Nelle Fabriek.

Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein van Van Nelle. Wanneer dit terrein vol is, wordt u verwezen naar het andere, voor de Nationale Staalbouwdag gereserveerd parkeerterrein ‘Sparta’. Dit parkeerterrrein ligt op korte loopafstand van de Van Nelle Fabriek.

De parkeerkosten (voor beide terreinen) bedragen € 12,50. Bij een aparte uitgiftebalie (naast de registratie- en infobalies) in de Tabaksfabriek ontvangt u na betaling (via pin of contant) uw uitrijkaart en desgewenst een kwitantie (voor declareren). Met de uitrijkaart kunt u het parkeerterrein verlaten. (Bij aankomst op een parkeerterrein ontvangt u géén inrijkaart, u wordt door de parkeerwachters direct naar uw parkeerplaats verwezen).

Voor minder validen zijn plaatsen gereserveerd op het parkeerterrein van Van Nelle, het dichtst bij de Tabaksfabriek. Tussen parkeerterrein ‘Sparta’ en de Tabaksfabriek rijdt een pendelbusje.

Route per auto

De Van Nelle Fabriek ligt dichtbij maar liefst vier snelwegen. Eenmaal op de afrit van de A13 is het 3 minuten rijden naar de locatie. Het navigatie-adres van de Van Nelle Ontwerpfabriek is de Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam. Let op: sommige routeplanners / navigatiesystemen brengen u naar naar de verkeerde kant van het spoor als u ‘Van Nelleweg’ intoetst. Toets dan in: ‘Schuttevaerweg 91’.

Download hier de volledige routebeschrijving Van Nelle als PDF.

Route per OV

Vanaf Rotterdam Centraal Station stap je makkelijk op de bus om in 8 minuten naar de fabriek te worden gereden. Vanaf Rotterdam Centraal Station neemt u buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum. U stapt uit bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. Neem de trap naar beneden, ga linksaf het spoorviaduct onderdoor en steekt over naar de hoofdingang de Van Nelle Fabriek. Plan uw reis via 9292.nl