Datum

Woensdag 3 oktober 2018

Open voor bezoekers

9.30 uur t/m 18.30 uur

Gratis entree

Een bezoek aan de Nationale Staalbouwdag is gratis nĂ¡ registratie op deze website.

Locatie

De Nationale Staalbouwdag vindt dit jaar plaats op een festivalterrein bij Tata Steel in IJmuiden, als zelfstandig onderdeel van een serie festiviteiten ter gelegenheid van ‘100 Jaar Staal in de IJmond.’ Dit terrein kunt u niet zelfstandig betreden. Alle bezoekers en exposanten (komend met de auto of OV) worden ontvangen op de parkeerterreinen P0 en P1 van De Bazaar in Beverwijk. Vanaf deze parkeerterreinen brengen speciale touringcars u naar het Tata Steel-terrein en bij vertrek van de Nationale Staalbouwdag weer terug.

Parkeren

Op P0 en P1 van De Bazaar in Beverwijk kunt u uw auto op 3 oktober (de gehele dag) gratis parkeren. (P0 en P1 zijn t.b.v. de Nationale Staalbouwdag door de organisatie afgehuurd.) U krijgt toegang tot P0 en P1 op vertoon van uw toegangsbewijs. Dit toegangsbewijs kunt u downloaden vanuit de bevestigingsmail die u ontvangt na registratie op deze website. Neem een print van dit toegangsbewijs mee. Klik op de kaart voor uitvergroting.

 

 

 

 

 

Route per auto

Het navigatie-adres van P0 en P1 is Ringvaartweg 30, 1948 PE Beverwijk. Geen navigatie? Klik hier voor routebeschrijvingen.
Op de Ringvaartweg slaat u direct linksaf, u rijdt dan parkeerterrein P0 op. Via P0 komt u op P1.

Route per OV

Vanaf Station Beverwijk zijn P0 en P1 van De Bazaar bereikbaar met bus 59 (vanuit de richting Zaandam), uitstaphalte: Wijkermeerweg. Alternatief is bus 76 of ongeveer 10 minuten lopen vanaf Station Beverwijk. U krijgt toegang tot P0 en P1 op vertoon van uw toegangsbewijs. Dit toegangsbewijs kunt u downloaden vanuit de bevestigingsmail die u ontvangt na registratie op deze website. Neem een print van dit toegangsbewijs mee.