Tapijttegels (via SVP Sfeerbeheer)

Alle stands worden door de standbouwer Nationale Staalbouwdag voorzien van (gratis) vloerbedekking (tapijttegels). Voor het tapijt in uw stand kunt u als exposant kiezen uit de kleuren rood, blauw, groen en donker grijs (één kleur per stand).

Mocht u geen keuze doorgeven, dan wordt er automatisch donkergrijs tapijt neergelegd.
De tegels tussen alle stands zijn antraciet-grijs (niet te bestellen).

Standhouders kunnen hun kleur bestellen via:

Meubilair (via Adexpo)

Ook dit jaar verzorgt Adexpo voor de expo van de Nationale Staalbouwdag de levering van standmeubilair, opbergrekken, koelkastjes en andere standinrichtingselementen. Voor uw stand kunt u de gewenste artikelen rechtstreeks bij Adexpo huren.

U kunt uw standmeubilair direct bestellen op de staalbouwdag-bestelpagina van de Adexpo-website. Voor uw gemak zijn vier verschillende meubilairsetjes samengesteld die u als exposant kunt bestellen tegen een korting van 25% op de normale verkoopprijs. Los van deze setjes kunt u ook andere materialen bij Adexpo verkrijgen, hiervoor gelden de normale verkoopprijzen.

Meubilair bestellen
Voor bestellingen dient u in te loggen op de website van Adexpo, als exposant Nationale Staalbouwdag. Doe dit als volgt:
Klik hier voor directe toegang tot de staalbouwdag-bestelpagina Adexpo óf ga naar www.adexpo.nl en log in, rechtsboven op de pagina.

Login-gegevens
gebruiker: Staalbouwdag
wachtwoord: Staal2019

Op de staalbouwdagbestelpagina van Adexpo vindt u de vier meubilairsetjes en kunt u vrij zoeken in het gehele assortiment. Voor zoeken en bestellen van artikelen, volgt u de instructies op de bestelpagina. Voor tijdige levering van het bestelde meubilair dient het bestelformulier uiterlijk 9 september 2019 bij Adexpo binnen te zijn.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Adexpo, via tel. +31 (0)165 57 39 39 of e-mail . Vermeld in uw correspondentie altijd ‘Nationale Staalbouwdag 2019’.