Offshore

Meet & Greet: offshore meets engineers
Nederland heeft een goede positie als kennisland. Nederlandse Engineers behoren tot de productiefste ter wereld en de technische kwaliteit is hoog. De grote technologische ontwikkelingen, innovatieve ideeën en diverse Nationale en Internationale samenwerkingsverbanden zijn hier debet aan. Dit zorgt er voor dat de offshore industrie op volle toeren draait.

Offshore: grote vraag naar Engineers
Engineers en technische studenten met de specifieke hoogwaardige kennis die offshore bedrijven nodig hebben zijn momenteel moeilijk te vinden, terwijl juist zij van cruciaal belang zijn voor uw innovatie en economische groei. De vraag naar (toekomstige) Engineers in de Offshore is zeer groot.

Staalbouw: groot aanbod Engineers
In de staalbouw waait een minder positieve economische wind die zorgt dat het aanbod van Engineers groter is dan de vraag. Veel staalbouw Engineers tonen veel interesse en enthousiasme in de offshore industrie. De stichting Bouwen met Staal wordt met grote regelmaat door Engineers gevraagd naar oplossingen en mogelijkheden hieromtrent.

Meet the offshore industy
Bouwen met Staal maakt zich sterk voor het blijvend doorleren en bijscholen van Engineers om hen een interessante loopbaan te bieden. De IRO onderschrijft deze initiatieven en beide partijen willen een invulling geven aan een schakel die nog ontbreekt: het inspireren en enthousiasmeren van (aankomend en bestaande) Engineers uit de staalbouw en kennis laten maken met de offshore industrie. Wat zijn de mogelijkheden, uitdagingen en maatschappelijke relevantie die technische offshore ‘droombanen’ te bieden hebben?

Offshore seminar
De IRO ondersteunt het Constructeurs seminar op de Nationale Staalbouwdag. Daarbij ligt de focus specifiek op offshore toepassingen. Het seminar loopt door de hele offshore keten, te beginnen bij ontwerp en eindigend bij de installatie. Wij verwachten circa 185 geïnteresseerde Engineers. Meer informatie over dit seminar: klik hier. Ons doel hierbij is om de staalbouw Engineer van informatie en middelen voorzien om in de offshore aan de slag te gaan.

Meet & Greet your future Engineers
Direct na dit seminar vindt een Meet & Greet plaats waarbij bedrijven uit de offshore industrie direct in contact kunnen komen met deze gerichte doelgroep. Deze bedrijven zijn verzameld op het Offshore Paviljoen.

Het Offshore Paviljoen is de hele dag toegankelijk voor alle bezoekers van de Nationale Staalbouwdag: hieronder de huidige werkende Engineers als ook MBO/HBO/TU studenten Civiele Techniek (zie studentenprogramma).
Kortom: een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf te promoten en uw (toekomstige) Engineers te verwelkomen.

Deelname € 1.750
– Stand 2m breed x 1m diep
– Inclusief stroom + verlichting

Informatie/reserveren
Wilt u een stand op het Offshore Paviljoen reserveren of eerst meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Erik de Jong, telefoon +31 (0)87-8758965, mobiel +31 (0)6-24685225 of via email