PARKEREN

Parkeergarage:

U kunt parkeren in de parkeergarage ”Minerva Parking” direct gelegen naast Theater Amsterdam. De ingang is gelegen op de kruising van de Koivistokade/Minervahavenweg (1013 AP) te Amsterdam. Kosten hiervan zijn € 2,50 per half uur of € 30,- voor een hele dag op maandag t/m zaterdag. (Op zondag zijn de kosten € 3,- per uur of € 20,- voor een hele dag.) Klik hier voor alle informatie over de parkeergarage

P+R :

  • Parkeer voor € 1,- per 24 uur bij P+R Sloterdijk (bij inrijden na 10:00 uur ’s ochtends), neem bus 22 en stap bij bushalte Spaarndammerstraat uit.
  • Parkeer voor € 1,- per 24 uur bij P+R Bos en Lommer (bij inrijden na 10:00 uur ’s ochtends), neem bus 21 richting Haarlemmerplein en stap over op bus 22 richting bushalte Spaarndammerdijk.
  • Parkeer voor een maximaal tarief van € 20,- per 24 uur bij Parking Centrum Oosterdok, neem bus (2)48 en stap bij Koivistokade uit.

 

ROUTE (AUTO)

Met de auto komende vanaf de A1/ A2 of A4 richting Amsterdam, voeg in op de A10 West. Neem op de A10 de afslag S102 (richting Westpoort/Centrum). Vervolg op de Transformatorweg, die na het viaduct overgaat in Spaarndammerdijk. Sorteer links voor en sla bij stoplichten linksaf de Archangelweg op. Dan rechtdoor en de 5e afslag rechts de Koivistokade oprijden. Dan ziet u aan uw rechterzijde de parkeergarage Minerva parking, gelegen naast Theater Amsterdam.

 

OV

Kijk voor de dienstregeling van bus 48: http://maps.gvb.nl/nl/lijnen/48/dienstregeling 

Combinatie openbaar vervoer en loopafstand Theater Amsterdam:

  • Vanaf Amsterdam Centraal stopt bus 48 of 248 met eindhalte Koivistokade bij Theater Amsterdam. U stapt uit op de hoek van de Koivistokade en de Danzigerbocht. De reistijd vanaf Amsterdam CS bedraagt ongeveer 15 minuten.
  • De vertrekhalte van bus 48 en 248 bevindt zich aan de IJzijde van het Amsterdam Centraal station. Vanaf halte Kovistokade is het ongeveer 2 minuten lopen tot aan de ingang van Theater Amsterdam.

Voor aankomst- en vertrektijden van bus 48/248 kijk op: www.gvb.nl en www.9292.nl.