Wellicht is ‘t nog even wennen, maar zo langzamerhand stappen steeds meer evenementen over van online naar de vertrouwde uitvoering op locatie. Zo ook de Staalbouwdag 2021. Na de volledig online versie van vorig jaar kunt u dit jaar op maandagmiddag 11 oktober a.s. het event weer persoonlijk bijwonen. Met inachtneming van de huidige coronarichtlijnen biedt de nieuwe Staalbouwdag-locatie, Theater Amsterdam veilig plek aan maximaal 400 gasten.

Het programma voorziet in een middagvullend congres in de theaterzaal én een vakbeurs in de foyers. De expo mag dan van een iets meer bescheiden schaal zijn dan tijdens pre-corona Staalbouwdagen, ook ditmaal zijn de innovaties in producten en diensten voor het ontwerpen en bouwen met staal weer ruim voorradig.

Wilt u zich niet beperken tot een bezoek aan de expo, maar er met uw bedrijf aanwezig zijn? Voor deelname aan de beurs heeft Erik de Jong van Advercom weer verschillende aantrekkelijke pakketten samengesteld (‘partner’, ‘goud’ en ‘zilver’). Wilt u niet op de beurs staan maar wel sponsoren, dan is het brons-pakket misschien iets voor u. Alle deelnameopties vindt u hier op een rij. Welke bedrijven en organisaties al zijn aangehaakt? U ziet ’t hier.

  • © Pieter Kers | Beeld.nu