Studentenprogramma 2017

Het studentenprogramma bestaat uit een ochtend- en een middagdeel.

In de ochtend worden de studenten opgehaald of reizen met het OV naar een staalconstructiewerkplaats of een bouwplaats. Dit gebeurt op meerdere plaatsen verdeeld door het hele land: Amsterdam, Boven-Leeuwen en Utrecht. Er vinden dan lezingen plaats van betrokken constructeurs en ontwerpers. Na de lezingen krijgen de studenten een rondleiding over de bouwplaats of door het bedrijf. Rond lunchtijd komen komen daarna alle studenten samen in de Kromhouthal in Amsterdam. De lunch is gratis en wordt aangeboden door de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw. Om 13.15 start de prijsuitreiking van de studentenSTAALprijs. Aansluitend vindt op het Studentenplein een studentseminar plaats met een lezing van Frits Evenblij (ASK-Romein, sponsor van het studentenprogramma) en lezingen van de prijswinnaars van de studentSTAALprijs. De Staalbouwdag wordt afgesloten met een borrel.

08.30 – 09.00 Ontvangst studenten op locatie
09.00 – 12.00 Lezingen, bedrijfs- en projectbezoeken
12.00 – 12.30 Aankomst in Kromhouthal

12.30 – 13.15 Gratis lunch in Kromhouthal
13.15 – 14:00 Prijsuitreiking van StudentenSTAALprijs, Van Benthem prijs en ECCA Award (in de grote congreszaal)
14.15 – 15.45 Studentenseminar op het Studentenplein met lezing door Frits Evenblij (ASK-Romein) en presentaties door de prijswinnaars over de prijswinnende projecten
16.00 – 18.30 Borrel op het Studentenplein

De sponsoren zijn te vinden op het Studentenplein. Klik op de logo’s van de sponsoren voor een informatieve tekst over het bedrijf.

ASK Romein SNS Intra Bouwen met Staal

Plattegrond