Plattegrond Staaltheater

De Nationale Staalbouwdag vindt dit jaar – op 3 oktober 2018 – plaats op een festivalterrein van Tata Steel in IJmuiden. Het festivalterrein kunt u níet zelfstandig betreden. Vanaf parkeerterrein P0/P1 van De Bazaar in Beverwijk wordt u per Tata Steel-pendelbus naar het festivalterrein gebracht en weer retour. Kijk voor meer informatie, inclusief routebeschrijvingen op https://www.staalbouwdag.nl/locatie/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de plattegrond van het Staaltheater. Het Staaltheater is op 3 oktober de locatie van het plenaire congres (van 10:30–17:00 uur) en de expo (09:30–18:00 uur) van de Nationale Staalbouwdag. De lunch (12:20–13:30 uur) en de borrel (17:00–18:00 uur) worden aangeboden op de expovloer. Voor de locaties van het architectenseminar, de studentenworkshop en de VIP-lounge, zie:

Op de plattegrond ziet u de publieke looproute vanaf het busplein naar het Staaltheater (roze pijlen). Vanaf het busplein loopt u naar de Registratie waar u uw toegangsbewijs inlevert voor uw persoonlijke bezoekersbadge. Voor gratis entree tot de Nationale Staalbouwdag dient u zich vooraf op deze website in te schrijven via een van de buttons op de homepage.

Vanuit Registratie loopt u om het Staaltheater heen naar de Entree Staaltheater met garderobe, toiletten en infobalie, waar u het programmaboekje en andere info Nationale Staalbouwdag krijgt uitgereikt.

Na afloop van uw bezoek gaat u volgens dezelfde route weer terug naar het busplein en met een pendelbus naar parkeerterrein De Bazaar.