Gratis kennis(sen) maken

Elk jaar is de Staalbouwdag hét event om uw kennis van de ontwikkelingen en trends in het ontwerpen en bouwen met staal op te frissen en tegelijkertijd uw banden met ‘oude’ bekenden aan te halen en verse relaties aan te gaan. Kennis(sen)maken. Het  kan weer op de Staalbouwdag 2021, maandagmiddag 11 oktober a.s. in Theater Amsterdam.

GRATIS ENTREE

Kennis(sen) maken op de Staalbouwdag kost niets. Toegang tot de Staalbouwdag is gratis ná aanmelden op de website van Bouwen met Staal; klik hier.

Van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging op uw e-mailadres. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Bij uw gratis bezoek zijn inbegrepen: lunch (12:00–13:00 uur), koffie/thee en borrel (v.a. 17:30 uur) en een exemplaar van de oktober-editie van het vakblad Bouwen met Staal.

Bij aankomst op de Staalbouwdag dient u een coronatoegangsbewijs te tonen. Klik hier voor nadere informatie.

Architecten kunnen de tijd, besteed aan de Staalbouwdag 2021, opvoeren als permanente educatie volgens de Wet op de Architectentitel (WAT).

Deelnemende registerconstructeurs, -ontwerpers en -toetsers ontvangen 1 KE-punt voor het Constructeursregister.

! Voor medewerkers van toeleverende bedrijven die geen standhouder of sponsor van de Staalbouwdag 2021 zijn, geldt een entreetarief van € 200 per persoon (incl. btw). Ze worden verzocht bij hun inschrijving, in het aanmeldingsformulier op te geven: contactpersoon/afdeling voor facturatie, e-mailadres facturatie en eventueel een eigen order- of inkoopnummer. Na aanmelding stuurt Bouwen met Staal, naast de registratiebevestiging, een deelnamefactuur.

Vanaf 13:00 uur is de theaterzaal gereserveerd voor een middagvullend congres met inleidingen en paneldiscussies rond de belangwekkende actuele thema’s:

  • infrastructuur: duurzaam vernieuwen
  • constructieve veiligheid: goed gekeurd
  • duurzaamheid: groen bouwen met staal

Bekijk hier het complete Programma

Ook kunt u uw licht opsteken op de expo in de foyers van Theater Amsterdam. Daar vindt u de nieuwste producten en diensten van uiteenlopende bedrijven en instellingen die actief zijn voor of in de (staal)bouwsector. Op de expo treft u de noviteiten in onder meer stalen halffabrikaten, gevel-, dak- en vloersystemen, brandwerende materialen, oppervlaktebescherming, staalbewerking, verbindingsmiddelen, ontwerp- en bedrijfsautomatisering en beroepsopleidingen.