Locatie

routebeschrijving

Routebeschrijving De Kromhouthal

Locatie adres:
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam (Bedrijfsterrein De Overkant)

Website: De Kromhouthal

Openbaar vervoer

Bus lijn 32 of 33 (vanaf halte Johan van Hasseltweg – 7 min. lopen)
Loop in de richting van de rotonde en neem de tweede afslag om rechtdoor te gaan op de rotonde. U bevind zich nog steeds op de Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts om het Gedempt Hamerkanaal op te gaan. Volg deze weg tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 vindt u de hoofdingang van het terrein (aan uw linkerhand). U loopt nu recht tegen de Kromhouthal aan (Gedempt Hamerkanaal 231).

Bus lijn 38 (vanaf halte Hamerstraat – 4 min. lopen)
Loop de Meeuwenlaan af richting de supermarkt ‘Dirk van der Broek’. Ga voor de Dirk van de Broek naar links de Motorkade in. Volg deze weg de bocht mee naar links. U bevind zich nu op het Gedempt Hamerkanaal. Tegenover nummer 96 vind u de hoofdingang van het terrein (aan uw rechterhand). U loopt nu recht tegen de Kromhouthal aan (Gedempt Hamerkanaal 231).

Schiphol – Amsterdam Centraal 25 min.
Vanaf Schiphol vertrekken diverse treinen naar Amsterdam Centraal. Vanaf dit punt kunt u verder reizen met een van de bovenstaande bussen of de pont.

Eigen vervoer

Lopend (Witte stippen op de kaart)

Veerpont
Vanaf de achterzijde van het Centraal Station vertrekken diverse gratis veerponten naar Amsterdam-Noord.
U neemt de pont naar het IJplein (de meest rechtse pont als u met uw rug naar het station staat). Deze pont gaat minstens vier keer per uur en brengt u binnen 5 minuten naar het IJplein. Zie ook: http://195.193.209.12/veren/ijpleinveer.pdf en www.9292.nl voor actuele reisinformatie. Het is mogelijk om een fiets mee te nemen op de pont. De route van het IJplein naar de Kromhouthal is aangegeven op het kaartje bovenaan deze pagina.

Auto (Blauwe stippen op de kaart)
Gebruik voor navigatie het volgende adres: Gedempt Hamerkanaal 96, Amsterdam
Vanaf Centrum Amsterdam via IJtunnel)
Neem de eerste afslag na de IJtunnel om vervolgens bij de stoplichten links voor te sorteren. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag om rechtdoor te gaan. U bevind zich nu op Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts. U bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Blijf deze weg volgen tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 bevindt zich het terrein van De Overkant (aan de linkerkant).

Vanaf de ring A10
Neem de afslag s116. Neem de eerste afslag Noord 300-349. Ga bij de stoplichten linksaf. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag om rechtdoor te gaan. U bevind zich nu op de Johan van Hasseltweg. Neem de tweede afslag rechts. U bent nu op het Gedempt Hamerkanaal. Blijf deze weg volgen tot ongeveer het einde. Tegenover nummer 96 bevindt zich het terrein van De Overkant (aan de linkerkant).

Vanaf Schiphol
Vanaf Schiphol gaat u de A4 op richting Utrecht/Haarlem/Amsterdam. U vervolgt deze weg naar de A10. Op de A10 neemt u eerst de afslag s116 richting het Centrum. Na 600m slaat u linksaf richting de Nieuwe Leeuwarderweg/N247. Vervolgens neemt u direct afslag Noord 300-349. Na 300m slaat u linksaf richting de Johan van Hasseltweg/s118. Ten slotte slaat u na 650m rechtsaf richting het Gedempt Hamerkanaal. De Kromhouthal bevindt zich aan uw linkerzijde.

Er is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig zowel op de parkeerplaats van De Overkant, in de directe omgeving en op de parkeerplaats A en parkeerplaats B.

Let op: parkeren op het industrieterrein is gratis. Parkeren op de parkeerplaats A en parkeerplaats B daarentegen gaat tegen betaling.