Studenten Informatie

Studenten1De Nationale Staalbouwdag heeft ook dit jaar een speciaal programma voor studenten Bouwkunde en Civiele Techniek. De dag vindt plaats op donderdag 2 oktober op Vliegveld Valkenburg in het Zuid-Hollandsche Katwijk aan Zee.

Bij voldoende aanmeldingen rijden er touringcars die studenten ’s ochtends ophalen bij en ’s avonds terugbrengen naar de hogeschool of universiteit. Deze touringcars stoppen onderweg bij een staalconstructiewerkplaats of bouwproject voor een uitgebreide rondleiding. Studenten die met de trein komen, reizen naar station Leiden en worden met pendelbussen naar Katwijk gebracht.

Het speciale studentenprogramma bestaat verder uit de uitreiking van de studentenSTAALprijs en een Masterclass door masterstudenten van studieverenigingen. Op de beurs is er de mogelijkheid om met bedrijven in gesprek te gaan. Daar kunnen studenten zich oriënteren op de arbeidsmarkt en zijn er eventueel stage te regelen. In de congreszaal zijn lezingen over duurzaamheid, het spectaculaire project Villa Kogelhof en over het overkappen van de geëxplodeerde nucleaire reactor in Tsjernobyl.

Het studentenprogramma voor de Nationale Staalbouwdag ziet er als volgt uit:

ca. 08:00 – 12:00 Ochtendprogramma met bussen uit diverse studentensteden

v.a. 09:45 – 11:45 Pendelbussen van station Leiden voor bezoekers die zelf met de trein komen

12:00 – 13:00 Gratis Lunch

13:00 – 13:25 Uitreiking studentenSTAALprijs 2014

ca. 13:45 – 14:30 Masterclass door studieverenigingen

16:00 – 17:00 Gratis borrel op het beursplein

v.a. 15:45 – 17:00 Pendelbussen naar station Leiden voor bezoekers die met de trein vertrekken

17.00 Vertrek bussen naar diverse studentensteden

Heb je interesse?

Stuur dan een email naar met je naam, emailadres, school en of je mee wilt rijden met de touringcar uit een bepaalde plaats.