Waarom deelnemen?

Deelnemen aan de Nationale Staalbouwdag? U heeft daar álle redenen voor:

Ontmoet uw nieuwe klanten
Op de Expo van de Nationale Staalbouwdag komen heel veel beslissers over de aankoop van producten en diensten. Veel van die beslissers kent u waarschijnlijk nog niet en ze willen u graag leren kennen. Misschien heeft uw bedrijf wel waar zij al heel lang naar uitkijken…

Behoud uw bestaande klanten
Klanten houden graag persoonlijk contact met hun leverancer. En wat is prettiger dan contact houden met tevreden klanten. Deelnemen aan de Expo is dé gelegenheid om de goede relatie te versterken, de klant te bevestigen in hun eerdere keuze voor uw product en (wie weet) opnieuw zaken te doen.

Tref uw partners
De Nationale Staalbouwdag is het trefpunt voor alle disciplines in de nationale bouw. Daarom treft u als exposant op de Nationale Staalbouwdag niet alleen uw nieuwe en bestaande klanten. Ook bezoekers of collega-exposanten die ‘in’ zijn voor samenwerking met uw onderneming bij bijvoorbeeld een bouwproject, conceptontwikkeling, productinnovatie of een marktintroductie. Dé kans om de bedrijfscompetenties anders of nog beter te benutten en uw bedrijf nog steviger op de kaart te zetten als een coöperatieve, initiërende, flexibele en innoverende businesspartner.

Ruime deelname-opties
Breed uitpakken met een grote, eigen stand of als sponsor. Meer low budget, maar doeltreffend acte de presence geven met een kleine, uniforme stand óf collectief met enkele partnerbedrijven op een Projectplace. Het kan allemaal op de Nationale Staalbouwdag.

High impact
Hoe u ook deelneemt aan de Nationale Staalbouwdag, uw investering haalt u er altijd uit. Op de Expo heeft u een hele dag lang zoveel contactkansen, gesprekken en vervolgafspraken met potentiële klanten en bestaande relaties dat de kosten per contact verwaarloosbaar worden. En de kwaliteit van die één-op-één contacten is bijna niet in Euro’s uit te drukken.

U bent niet de enige
Op de Expo behoort uw bedrijf tot het gezelschap van zo’n 65 gerenommeerde bedrijven en organisaties in en voor de (staal)bouw. Vorig jaar waren dat o.a. Movares, Materia, Tata Steel, Iv-Groep, PPG, Breedveld Staal, Gemeente Rotterdam, ArcelorMittal, Arcadis, Deltastaal, ProRail en Staalmakers.
Ze zijn vast van plan om er in 2017 weer bij te zijn. U ook?

Download hier de brochure